Skip to content

Welkom, lieve jij

Hallo lieve lezer, welkom op mijn website én bij mijn eerste blog! Ik speelde al een tijdje met het idee om een blog-pagina aan te maken, en heb nu ook daadwerkelijk actie ondernomen. Ik zal niet op vaste momenten items posten, maar op momenten dat er iets ontstaat om te delen. Vrijheid blijheid! 🙂

Zaterdag 14 maart jl. was het nieuwe maan in het teken Vissen. Dit teken staat in verbinding met intuïtie, en zowaar begon toevallig die dag ook weer mijn Reading-opleiding aan het CLI te Utrecht. Een mooie dag dus om met intuïtie bezig te zijn, én tevens een moment om weer nieuwemaanwensen te zetten. Zoals je misschien al op de website hebt gelezen studeer ik al een aantal jaar aan het Centrum voor Leven en Intuïtie te Utrecht. Wat je echter niet hebt kunnen lezen is mijn interesse in de maan.

Sinds 2000, ik zat toen in de brugklas, ontwikkelde ik een sterke fascinatie voor de maan en haar energie. Noem het naïeve en later heerlijk puberende ‘hekserij’; hoe dan ook heb ik in die tijd een solide bodem gemaakt voor niet alleen de maan en haar energie, maar ook voor al het andere spirituele. In die tijd was dat nog allemaal ‘hocus pocus’ en ‘gezweef’ voor het gros van de mensheid. Praten deed ik er dus niet veel over; alleen met een enkeling die wist van mijn interesses. Toentertijd dacht ik ook dat ik meteen alles erover moest weten, kennen en kunnen. Want jong leer je immers snel en veel; als je ouder wordt komt dat allemaal niet meer op je pad.

Schijn bedriegt. Want pas in deze tijd net vóór, op en na mijn 30e levensjaar, komen er dingen op mijn pad die me ook écht tot ontwikkeling brengen binnen het ‘hokje’ waar ik toen, vanaf 2000, mijn interesse voor ontwikkelde.

Ik heb me ontwikkeld in het gebruik van essentiële oliën en leer daar nog elke dag van. Ik ben me gaan ontwikkelen binnen het CLI, dat wil zeggen dat ik méér en méér met mijn intuïtie aan de slag ben gegaan en meer tot mezelf ben gekomen. En ook ben ik inmiddels met die mooie maan bezig; met een online cursus van maankundige Yasmin Boland. En hoe mooi is het, dat ik al deze kennis en kunde nu in kan zetten om anderen dichter bij henzelf te brengen en daar heling plaats te laten vinden!

Related Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.