Skip to content

Tarieven

Aromatherapie - losse behandelingen
 • Symphony of the Cells
  Basistarief €25,00
  Duur: 30 min. Basistarief €25,00 + meerprijs -> afhankelijk van gekozen protocol. Door middel van diverse 'protocollen' worden specifieke essentiële oliën aangebracht over de ruggengraat. Aldaar worden ze opgenomen door het lichaam en geven ze specifiek effect voor desbetreffend lichaamssysteem. Bij bijbehorende reeks vervolgbehandelingen: €17,50 als basistarief.
 • AromaTouch massage
  €50
  Duur: 45 min. Lichte aanrakingsmassage met inzet van 8 essentiële oliën, die worden aangebracht over rug en onder voeten. De massage geeft lichaam en geest een diepe ontspanning en 'reset'.
 • AromaTouch handmassage
  €10,00
  Duur: 15 min. De handmassage is een eenvoudige vorm van de AromaTouch massage, en kan desgewenst met een essentiële olie worden verrijkt.
 • Intuïtieve massage, excl. essentiële olie/oliën
  €35,00
  Duur: 30 min. Puur intuïtief masseer ik de nek, schouders, rug en evt. armen.
 • Intuïtievemassage, incl. essentiële olie/oliën
  €37,50
  Duur: 30 min. Puur intuïtief masseer ik de nek, schouders, rug en evt. armen. Jij of ik kiezen daarbij een passende essentiële olie voor jou op dat moment.
 • Persoonlijke geurmix
  Basistarief €10,00
  Basistarief €10,00 + kosten benodigde essentiële oliën -> afhankelijk van jouw persoonlijke keuze of intuïtieve keuze door mij.
 • Eén-op-één informatiesessie DoTerra®
  Gratis
  Informatie over DoTerra® en hun essentiële oliën. Mogelijk op afspraak, of via telefoon/email/ZOOM.
 • Informatieve groepsbijeenkomst DoTerra®
  Gratis
  Informatie over DoTerra® en hun essentiële oliën, voor groepen. Mogelijk op afspraak of via ZOOM.
Energiewerk - losse behandelingen
 • Healing (los)
  €35,00
  Energetische healing, in de praktijk, op eigen locatie of op afstand. Focust op aura, chakra's en gronding. Helpt oude energie los te laten, en plek te maken voor nieuwe heldere energie.
 • Follow-up healing
  €22,50
  Energetische healing, in de praktijk, op eigen locatie of op afstand.
 • Access Bars® sessie
  €55,00
  Duur: 50-60 min. Door het aanraken van 32 energiepunten op het hoofd, wordt je 'harde schijf gedefragmenteerd'. Oude gedachten en patronen raken los, en maken plaats voor meer ruimte en openheid, ontvankelijkheid.
 • Roosreading - korte reading
  €95,00
  Bij deze reading kijk ik, aan de hand van een roos als metafoor, naar hoe je in het leven staat, je houding in het leven, wat er nú voor jou speelt, en wat je doelen in het leven zijn. Alles wat gelezen wordt is dát wat voor jou op dit moment actueel is. Aan het einde stabiliseer ik middels een korte healing. Duur: 30-60 min.
 • Reading - uitgebreide reading
  €135,00
  Bij deze reading wordt niet alleen een roosreading gedaan, maar wordt er ook gekeken naar je aura, chakra's, en eventueel vorig-leven-aura's. In al deze energieplekken kan informatie gelezen worden, over wat er op dit moment voor jou speelt qua groei en loslaten van oude energie in je leven. Aan het einde stabiliseer ik middels een korte healing. Duur: 90-120 min.
Cadeaubon

Wil je iemand een behandeling cadeau doen? Dat kan! Het totaalbedrag van de cadeaubon staat gelijk aan de behandeling of behandelingen die je cadeau wilt doen. Mooie bijkomstigheid: je geeft niet alleen de ander een cadeau, maar ontvangt tevens zelf 15% korting op een behandeling naar keuze!

Neem via de contactpagina contact met me op.

Behandelingen combineren

Het is mogelijk om twee behandelingen tijdens dezelfde afspraak te combineren. Bij combinatie van twee behandelingen ontvang je 10% korting op de totaalprijs.

Neem contact op voor de mogelijkheden.
 
Behandelingspakketten

Wil je graag voor langere tijd terugkeren voor behandelingen? Dat kan!

Aangegeven prijzen zijn de totale bedragen voor vervolgbehandelingen gedurende één jaar. Omgerekend ontvang je per behandeling 25% korting op de reguliere, losse tarieven. De aangegeven bedragen zijn zeker ook gespreid/in delen te betalen, neem hiervoor contact met me op.

 • AromaTouch massage - maandelijks
  €450,00
  Maandelijks één AromaTouch massage. Duur: 45 min. Lichte aanrakingsmassage met inzet van 8 essentiële oliën, die worden aangebracht over rug en onder voeten. De massage geeft lichaam en geest een diepe ontspanning en 'reset'.
 • Healing pakket - enkel
  €315,00
  Ontvang maandelijks één energetische healing, in de praktijk, op eigen locatie of op afstand.
 • Healing pakket - dubbel
  €630,00
  Ontvang tweewekelijks één energetische healing, in de praktijk, op eigen locatie of op afstand.
 • AccessBars® sessie - maandelijks
  €495,00
  Maandelijks één AccessBars® sessie. Duur: 50-60 min. Door het aanraken van 32 energiepunten op het hoofd, wordt je 'harde schijf gedefragmenteerd'. Oude gedachten en patronen raken los, en maken plaats voor meer ruimte en openheid, ontvankelijkheid.

Tarieven zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.
Voor behandelingen op je eigen locatie/aan huis worden meerkosten in rekening gebracht!

Kleinere financiële draagkracht, en tóch graag een behandeling boeken?
Neem dan contact met me op! Iedereen is welkom binnen mijn praktijk, en in samenspraak is er veel te realiseren!