Skip to content

Wat is energiewerk?

In 2016 kwam ik via een reading in aanraking met energieschool Centrum voor Leven en Intuïtie (CLI), hoofdlocatie te Utrecht.

Binnen het CLI wordt een breed aanbod aan opleidingen gegeven waarmee je je intuïtie ontwikkelt. Je komt zo dichter bij jezelf en krijgt inzicht in je eigen functioneren op aarde. Door deze intuïtieve ontwikkeling sta je beter met jezelf én met anderen in contact. En dat alles vanuit een simpel ‘Zijn’.

Ik heb in 2018 de Basis-opleiding afgerond. In 2019 volgde het succesvol afronden van de Healing-opleiding; ik ben sindsdien bevoegd healings aan te bieden binnen mijn praktijk.

In juni 2023 ben ik afgestudeerd aan de Reading-opleiding, wat betekent dat ook Readings inmiddels tot het aanbod binnen mijn praktijk behoren.

Healing

Wat is een healing?

Zoals het CLI het zelf omschrijft ondersteunt een healing bij het loslaten van oude energie, het opvullen met nieuwe energie, en het uiteindelijk in balans brengen van je eigen energie. Na een healing is er ruimte voor nieuwe, heldere energie, en kun je je bijvoorbeeld kalmer, enthousiaster, vitaler of meer ontspannen voelen.

Kortom: je laat oude dingen los en maakt plek voor vernieuwing.

Binnen mijn praktijk bied ik healings aan. Zowel ‘live’ als op afstand is een healing mogelijk.

Reading

Wat is een reading?

Zoals het CLI het zelf omschrijft geeft een reading inzicht in jezelf. Het is het verwoorden van non-verbale communicatie tussen het energiewezen van de reader (degene die de reading doet) en het energiewezen van de readee (degene die de reading ontvangt). Hoe die communicatie precies werkt is vrij lastig uit te leggen; alles verloopt op energetisch niveau.

Een reading gaat over hoe jij in het leven staat en wat je hierin aan het ervaren en uitzoeken bent. De reader verwoordt direct wat de readee op energetisch niveau communiceert. Door deze letterlijke verwoording kun je meer inzicht en helderheid in jezelf vinden. Je leert zo over jezelf (je doelen, levenslust) en over hoe energie werkt. Ook kun je ruimte maken om te herzien, verwerken, bij te stellen en nieuwe plannen te maken.

Het is een mooie ervaring en intense belevenis!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouzelf? Via de Contact-pagina kun je bij me terecht.

Reacties

"Na telefonisch contact voelde ik me meteen welkom voor een energy healing. We hebben van tevoren fijn gepraat en er was ruimte voor alle vragen of opmerkingen die ik had. De healing zelf heb ik als heel fijn en rustig ervaren. Achteraf vond er nog een goed gesprek plaats over de ervaring. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar heb met een zekere nieuwe energie en een zelfverzekerd gevoel de sessie verlaten. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Lieke

Volg me