Skip to content

Over mij

Mijn naam is Chantal en sinds 2014 woon ik in Arnhem. Ik ben verpleegkundige van beroep; mijn vak voer ik met plezier al een flink aantal jaar uit.

Ik heb sinds vroeger al een sterke aantrekking naar natuur en spiritualiteit gehad. Dit heeft echter nooit een tastbare vorm gekregen.

In de beginjaren van mijn verblijf in Arnhem kwam ik in aanraking met yoga. Kort daarop volgde ook mijn eerste cursus aan energieschool ‘Centrum voor Leven en Intuïtie’  (CLI) te Utrecht, en mijn eerste kennismaking met en gebruik van essentiële oliën.

Alles leek onverwacht ineens in een stroomversnelling te komen; waar ik in het verleden dacht alle kennis eigen te willen en moeten maken (want als je jong bent leer je immers makkelijker, dacht ik toen), bracht het heden pas vorm aan mijn lang gekoesterde interesses.

Aromatherapie en energiewerk

Het gevolg van de mogelijkheden die ineens op mijn pad kwamen, was dat ik dichter bij mezelf leek te komen. Bij wat me écht interesseert en voldoening geeft.

Mijn kennismaking met essentiële oliën en de kracht ervan heeft al snel geleid tot het verkennen van alle verschillende geuren en het ontdekken van de mogelijkheden bij inzet ervan. Ik heb een thuisstudie Aromatherapie gevolgd (CIVAS) én succesvol afgerond; tevens heb ik twee trainingen bijgewoond om de oliën in te zetten in gerichte ondersteuning voor lichaam en geest.

Mijn introductie met energiewerk aan het CLI heeft geleid tot het volgen én afronden van de gehele Basis-opleiding en de gehele Healing-opleiding. Voor beiden heb ik mijn diploma ontvangen. In juni 2023 ben ik afgestudeerd aan de Reading-opleiding.

In juli 2021 volgde ik de training voor het geven van Access Bars® behandelingen. Ook een vorm van energiewerk die ik al langer op het oog had om toe te voegen aan mijn praktijk.

Begin 2022 heb ik een opleiding tot Yinyoga-docente gevolgd en ben vanaf februari direct begonnen met les geven bij studio Yoga Libra te Arnhem. In juni 2023 heb ik officieel de 200-uurs Yinyoga-opleiding bij Pure Energy Yoga afgerond.

Eigen praktijk

Na een aantal jaar bezig te zijn met essentiële oliën voor mezelf en mijn omgeving en energiewerk binnen het CLI, ontstond de wens om hier als professional mee aan de slag te gaan. De geboorte van mijn eigen bedrijf was hiermee een feit.

22 mei 2019 liet ik Aurora Oils & Healing inschrijven bij de KvK.

Inmiddels heb ik al een flink aantal mensen mogen introduceren met de essentiële oliën en hun kracht. Dit met name met de algemene AromaTouch-massage, maar ook bij specifieke vraagstukken heb ik ondersteuning kunnen bieden.

Ook energiewerk is reeds aangeboden in de vorm van healings (zowel in aanwezigheid als op afstand) en AccessBars®-sessies.

 

Mijn doel is om een veilige setting te creëren voor een ieder waarin verstilling, ontspanning en innerlijk welzijn voorop staan. Hierdoor kan lichamelijke, geestelijke en emotionele ondersteuning plaatsvinden. Zij het door inzet van aromatherapie, zij het door inzet van energiewerk. De ‘cliënt’ staat hoe dan ook centraal met zijn of haar ‘Zijn’. Van daaruit ga ik intuïtief te werk en kijk samen naar een passende ondersteuningsmethode.

Inmiddels zorgt het geven van yin-yogalessen ook voor een stuk innerlijk welzijn van anderen; mijn praktijk is nog steeds groeiende!

 

Ik verwelkom je graag!

Lieve hartegroet,

Chantal