Skip to content

Essentiële oliën webshop

Essentiële oliën kunnen je ondersteunen op lichamelijk, geestelijk en emotioneel vlak. Of het nou via een diffuser is, of met een roller waarmee je olie op je lichaam kunt aanbrengen; er zijn diverse manieren waarop de oliën zijn werk kunnen doen.

Via mij kun je niet alleen de producten van DoTerra® zelf kopen (denk aan essentiële oliën, blends, producten voor lichamelijke verzorging), maar ook mooie blends die je op persoonlijk vlak kunnen ondersteunen.

Essentiële oliën ondersteunen lichaam en geest! Ze kunnen dus niet ingezet worden om lichamelijke aandoeningen, klachten, etc. te genezen. Raadpleeg altijd een arts indien nodig; gebruik essentiële oliën alleen als aanvulling en dus ter ondersteuning.

LET OP: bestellen gaat momenteel alleen via mijn contact-pagina!

Verkoop

Persoonlijk afgestelde olie-blend
Of het nou voor jezelf is, óf als leuk (verjaardags)cadeau voor een ander: er kan een persoonlijke blend worden gemaakt voor wie dan ook en voor welke gelegenheid dan ook!
 
Ik stem me intuïtief af op de persoon in kwestie of het aandachtsgebied in kwestie, en kom zo tot een mooie mix aan essentiële oliën voor in de blend. De blend kan geleverd worden als rollerflesje (5ml, 10ml), of als druppelflesje om te gebruiken in een diffuser (de hoeveelheid oliën qua inhoud van het flesje bepaal jij zelf).
 

LET OP: de prijs per blend varieert! Dit komt doordat de prijs berekend wordt a.d.h.v. de gebruikte oliën, en verschilt per druppel olie. Basisprijs à €7,50, en dit is excl. verzendkosten.

 • Olieblend op maat
  Vanaf €7,50
Olie-blends uit 'I am fabulous' door Desiree Mangandog.

Alle blends hebben per stuk een specifieke werking ter ondersteuning van het emotioneel welzijn op persoonlijk vlak.

De blends worden geleverd als roller, waardoor de olie makkelijk is aan te brengen op je huid. Incl. gebruiksaanwijzing, plus omschrijving en uiteenzetting van de inhoud én specificatie van het effect per individuele olie.

LET OP: de prijzen per blend variëren! Dit komt doordat de prijs berekend wordt a.d.h.v. de gebruikte oliën, en verschilt per druppel olie. Prijzen zijn excl. verzendkosten.

 • Loslaten: "Release your fears"
  €20,00
  Deze blend is gemaakt voor de persoon die verlamd is door angsten. Je hebt moeite om vooruit te gaan en verandering te omarmen. Alle angsten kunnen je tegenhouden in het volledig leven van jouw leven en te staan in jouw licht. Ondersteunt in een energetisch hogere trilling. Inhoud: Kardemom, Jeneverbes, Citroen, Basilicum, Zwarte Peper, Limoen, Kaneel, Cederhout, Hawaïaans Sandelhout, gefractioneerde kokosolie.
 • Loslaten: "Bye bye baggage"
  €23,00
  Deze blend ondersteunt je in het loslaten van 'giftige' personen, plaatsen of omstandigheden uit je leven. De blend helpt je om de negatieve baggage in je leven te herkennen en los te laten. Transformerende blend. Inhoud: Hawaïaans Sandelhout, Wierook, Cederhout, Kaneel, Eucalyptus, Citroengras, Melaleuca (Tea Tree), Tijm, Witte Spar, Douglas Spar, gefractioneerde kokosolie.
 • Loslaten: "Bye bye love"
  €11,50
  Deze blend is de 'break-up' formule. Deze blend helpt dit pijnlijke proces draagbaar te maken. Het ondersteunt in het vinden van comfort en troost. Inhoud: Kaneel, Witte Spar, Bergamot, Sinaasappel, gefractioneerde kokosolie.
 • Loslaten: "Clear the clutter"
  €7,50
  Deze blend kan ingezet worden wanneer je rommel uit je leven wilt verwijderen. We zijn immers zo gewend om zoveel op te hopen in ons leven. Deze blend ondersteunt in het creëren van het verlangen en plezier om spullen te verkopen of weg te geven. Inhoud: Citroengras, Limoen, Citroen, Arborvitae (Levensboom), Douglas Spar, gefractioneerde kokosolie.
 • Loslaten: "Just say no!"
  €11,00
  Deze blend helpt je in het vaker 'nee' zeggen. We zeggen immers zo makkelijk 'ja' op alles, met als resultaat een overvolle agenda, lange 'to do'-lijstjes, etc. De blend ondersteunt je in het vermogen aan te voelen wanneer 'ja' en wanneer 'nee' te zeggen. Inhoud: Zwarte Peper, Kruidnagel, Lavendel, Eucalyptus, Koriander, Bergamot, Limoen, gefractioneerde kokosolie.
 • Inspiratie: "On my path"
  €18,50
  Deze blend kan ingezet worden wanneer je op pad bent om jezelf te ontdekken. Deze blend zal ondersteunen om momenten te creëren om connectie te maken met jezelf en je innerlijke wijsheid. Goed voor tijdens bidden of meditatie. Inhoud: Hawaïaans Sandelhout, Lavendel, Wierook, Jeneverbes, Sinaasappel, Eucalyptus, Geranium, Citroen, gefractioneerde kokosolie.
 • Inspiratie: "Be yourself"
  €10,50
  Deze blend is in te zetten wanneer je jezelf wilt ontdekken. Het begeleidt je om je ware ik te zijn, en de mening van anderen daarin weg te laten vallen. Het ondersteunt in het krijgen van ultieme zelfacceptatie. Inhoud: Bergamot, Koriander, Salie, Rozemarijn, Wierook, Kaneel, Spearmint, Vetiver, Zwarte Peper, Kruidnagel, Sinaasappel, gefractioneerde kokosolie.
 • Inspiratie: "I am free"
  €10,50
  Deze blend helpt je herinneren aan de vrijheid die je hebt. Fijn voor hem/haar die zich opgesloten voelt in zijn/haar leven en geen weg uit ziet. De blend ondersteunt in het inzien en erkennen dat je altijd een keuze hebt en vrij bent. Inhoud: Kaneel, Gember, Eucalyptus, Cypress, Kruidnagel, Arborvitae (Levensboom), Douglas Spar, Salie, gefractioneerde kokosolie.
 • Inspiratie: "Speak your truth"
  €12,00
  Deze blend ondersteunt om uit te spreken wat je denkt en wat je mening is. Het helpt je uit de angst te stappen stil te blijven. Ook ondersteunt de blend wanneer je je ware ik onderdrukt hebt uit angst voor afwijzing. Al met al helpt het je voor je dromen te gaan en je hoogste doel na te streven. Inhoud: Spearmint, Wintergroen, Lavendel, Cypress, Kardemom, Arborvitae (Levensboom), Helichrysum, gefractioneerde kokosolie.
 • Inspiratie: "Run with it"
  €14,50
  Deze blend kan gebruikt worden om oude patronen te doorbreken en een nieuwe manier van 'zijn'te ondersteunen. Het helpt om te leven met intentie; een blend om manifestatie te ondersteunen en te zorgen voor overvloed. Inhoud: Douglas Spar, Patchouli, Salie, Eucalyptus, Rozemarijn, Wintergroen, Sandelhout, Kaneel, Citroen, gefractioneerde kokosolie.
 • Inspiratie: "A new day"
  €11,75
  Deze blend ondersteunt in de nieuwe manier van 'zijn' en doen. Het helpt oude, zelfdestructieve patronen te doorbreken, en ondersteunt in toename van wijsheid en zekerheid op het nieuwe pad. Inhoud: Douglas Spar, Spearmint, Ylang Ylang, Bergamot, Cypress, Arborvitae (Levensboom), Lavendel, Kaneel, gefractioneerde kokosolie.
 • Hart: "Mend the heart"
  €15,00
  Deze blend is voor het gebroken hart. Het ondersteunt bij het herstelproces, en helpt vertrouwen en hoop te krijgen. Het helpt te voorkomen in bitterheid te vervallen. Inhoud: Ylang Ylang, Helichrysum, Jeneverbes, Sinaasappel, Mirre, Douglas Spar, Spearmint, gefractioneerde kokosolie.
 • Hart: "Soothe the soul"
  €8,50
  Deze blend ondersteunt de vermoeide geest die flinke ontbering kent. Goed in te zetten wanneer een baan wordt beëindigd, tijdens lastige relaties, bij juridische kwesties, verhuizing, toetsen op school. Het ondersteunt de finish te halen. Tevens ondersteunt de blend bij chronische stress en een betere manier van ademen. Inhoud: Cederhout, Cassia, Wintergroen, Salie, Witte Spar, gefractioneerde kokosolie.
 • Hart: "Warm embrace"
  €10,00
  Deze blend is als een warme knuffel en een schouder om op te huilen; het ondersteunt het gevoel van opluchting. Inhoud: Kaneel, Tangerijn, Eucalyptus, Cassia, Citroen, Kardemom, gefractioneerde kokosolie.
 • Hart: "I love myself"
  €9,50
  Deze blend biedt ondersteuning bij laag zelfrespect en gevoel van waardeloosheid. Het helpt een gevoel van waarde en waardering te creëren, het boost zelfvertrouwen. Ondersteunt ook in het zetten van stappen in zelfzorg. Inhoud: Grapefruit, Eucalyptus, Koriander, Gember, Kaneel, Citroen, Lavendel, Spearmint, gefractioneerde kokosolie.
 • Hart: "Say I'm beautiful"
  €12,50
  Deze blend is speciaal voor vrouwen! Het ondersteunt het gevoel van schoonheid en zelfverzekerdheid. Een groot deel van de blend ondersteunt de toename van zelfverzekerdheid en zelfwaardering. Inhoud: Lavendel, Bergamot, Salie, Wintergroen, Ylang Ylang, Spearmint, Jeneverbes, Helichrysum, Wierook, gefractioneerde kokosolie.
 • Hart: "Be brave"
  €10,50
  Deze blend ondersteunt wanneer je een grote keuze moet maken in je leven. Het ondersteunt het gevoel van moed en durf, en om stappen te zetten zonder angst of 'nee-zeggers'. Inhoud: Bergamot, Cassia, Pepermunt, Gember, Spearmint, Cederhout, Kaneel, Ylang Ylang, Lavendel, Marjorein, gefractioneerde kokosolie.
 • Hart: "Connected"
  €7,50
  Deze blend herinnert eraan dat je niet alleen bent. Het ondersteunt in het openstellen van het hart en connectie maken met de ander, en wie wel of niet veilig is om toe te laten. Inhoud: Cederhout, Cassia, Sinaasappel, Grapefruit, Marjorein, Ylang Ylang, gefractioneerde kokosolie.
 • Brein: "Decisions, decisions"
  €8,50
  Deze blend ondersteunt in het maken van keuzes; groot of klein. Deze blend is ook in te zetten bij een keuze die 'life-changing' kan zijn. Inhoud: Basilicum, Grapefruit, Lavendel, Tijm, Wintergroen, gefractioneerde kokosolie.
 • Brein: "Collected"
  €13,50
  Deze blend ondersteunt in het focussen van je aandacht wanneer deze 'all over the place' is; het helpt vertragen en zelfzorg prioriteit te maken. De blend werkt grondend. Inhoud: Arborvitae (Levensboom), Citroen, Mirre, Patchouli, Cederhout, Salie, Koriander, Witte Spar, Vetiver, Grapefruit, Wierook, gefractioneerde kokosolie.
 • Brein: "Responsibilities"
  €12,00
  Deze blend ondersteunt om de zwaarte van het woord 'verantwoordelijkheden' te verlichten. Het helpt te doen inzien waar je écht verantwoordelijk voor bent, en te delegeren van zaken die niet onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Inhoud: Venkel, Salie, Cederhout, Tijm, Ylang Ylang, Limoen, Arborvitae (Levensboom), Wierook, gefractioneerde kokosolie.
 • Brein: "Still my mind"
  €8,00
  Deze blend ondersteunt om het brein te kalmeren en onnodige gedachten te elimineren; met name (zelf-)destructieve en beperkende gedachten. Het verbetert positieve gedachten. Goed in te zetten voorafgaand aan meditatie! Inhoud: Melaleuca (Tea Tree), Citroengras, Oregano, Citroen, Lavendel, Sinaasappel, Eucalyptus, Pepermunt, Witte Spar, Douglas Spar, gefractioneerde kokosolie.
 • Brein: "Clarity"
  €11,00
  Deze blend is in te zetten bij verwarring en een 'mistig brein'. Het ondersteunt om het brein op te schonen en jezelf te horen denken, aanwezig te zijn in communicatie met anderen, en geeft levendige energie. Inhoud: Eucalyptus, Douglas Spar, Citroen, Pepermunt, Rozemarijn, Melisse, Wintergroen, Citroengras, Kardemom, gefractioneerde kokosolie.
 • Overvloed: "More money blend"
  €9,50
  Deze blend helpt je openstellen om te ontvangen, om je gevoel omtrent overvloed voorop te stellen. Zo ook voor geld. Inhoud: Eucalyptus, Rozemarijn, Mirre, Witte Spar, Wierook, Cypress, Citroen, gefractioneerde kokosolie.
 • Overvloed: "Momentum"
  €11,00
  Deze blend ondersteunt je in situaties waarin je start met een nieuw project, bedrijf, start met school, etc. Het ondersteunt om met iets nieuws te beginnen en succes aan te trekken. Zet deze blend alleen in als je klaar bent voor versnelde activiteit en verandering. Inhoud: Eucalyptus, Douglas Spar, Marjorein, Patchouli, Lavendel, Kaneel, Cypress, Arborvitae (Levensboom), Limoen, Ylang Ylang, gefractioneerde kokosolie.
 • Overvloed: "More than enough"
  €10,50
  Deze blend ondersteunt je naar een staat van overvloed. Het is van belang dit inwendig te voelen en leven, voordat het ook om je heen effect geeft. Het geeft gevoelens van tevredenheid en vrede, en helpt de schoonheid en overvloed in je leven te doen inzien. Inhoud: Spearmint, Sinaasappel, Lavendel, Bergamot, Tangerijn, Grapefruit, Kaneel, Cypress, Helichrysum, Limoen, Wierook, gefractioneerde kokosolie.
 • Overvloed: "Manifestor's blend"
  €12,00
  Deze blend ondersteunt bij het daadwerkelijk manifesteren van je ideeën, die je reeds in gedachten voor ogen hebt. Inhoud: Cypress, Douglas Spar, Witte Spar, Sinaasappel, Mirre, Geranium, Koriander, Salie, Patchouli, Hawaïaans Sandelhout, Gember, Cederhout, gefractioneerde kokosolie.
 • Overvloed: "Royalty"
  Deze blend ondersteunt in majesteuze en 'vorstelijke' gevoelens. Het helpt bij zelfvertrouwen en inzien van eigen schoonheid, en het aantrekken van mensen om bijv. mee samen te werken. Inhoud: Jasmijn, Wierook, Ylang Ylang, Bergamot, Melisse, Lavendel, gefractioneerde kokosolie.
 • Bekrachting: "I am fabulous!"
  €9,00
  Deze blend ondersteunt gevoelens van zelfvertrouwen, onoverwinnelijk zijn en alles kunnen bereiken wat je wilt. Ook je uniekheid en kracht worden aangehaald, evenals zelfliefde. Inhoud: Kaneel, Spearmint, Sinaasappel, Citroen, Grapefruit, Bergamot, Witte Spar, gefractioneerde kokosolie.
 • Bekrachtiging: "I am whole"
  €11,00
  Deze blend helpt wanneer je je gebroken en niet goed genoeg voelt. Het ondersteunt je gevoel van waarde en ertoe doen, en ondersteunt je tevens ongezonde patronen los te laten. Inhoud: Wierook, Jeneverbes, Spearmint, Sinaasappel, Rozemarijn, Mirre, Lavendel, Eucalyptus, Arborvitae (Levensboom), Bergamot, gefractioneerde kokosolie.
 • Bekrachtiging: "Speaker's blend"
  €9,50
  Deze blend is voor iedereen die beroepsmatig spreekt (bijv. acteurs, leraren, coaches, zangers, presentatoren). Het ondersteunt in zowel communicatie- als luistervaardigheden. Het helpt hart-tot-hart verbinding met anderen, en jezelf beter uitdrukken als je hier normaal moeite mee hebt. Inhoud: Lavendel, Spearmint, Sinaasappel, Hawaïaans Sandelhout, gefractioneerde kokosolie.
 • Bekrachtiging: "Boundaries"
  €8,50
  Deze blend helpt je eigen grenzen zetten; goed wanneer je moeite hebt om ook eens 'nee' te zeggen. Tevens ondersteunt de blend grenzen te zetten voor meningen van anderen. Inhoud: Kruidnagel, Melaleuca (Tea Tree), Marjorein, Cederhout, Kaneel, Limoen, gefractioneerde kokosolie.
 • Goed gevoel: "Fairytale"
  €13,00
  Deze blend geeft het leven een magisch, mystiek en euforisch gevoel. Het ondersteunt het ervaren van de magie en kleine wonderen in het dagelijks leven. Inhoud: Ylang Ylang, Patchouli, Salie, Wierook, Kaneel, Pepermunt, Cypress, Limoen, Bergamot., gefractioneerde kokosolie
 • Goed gevoel: "Lucky"
  €9,50
  Deze blend helpt je om authentiek te zijn en je eigen (levens)doelen na te streven; hierin ligt immers de flow van overvloed. Op deze manier trek je geluk en overvloed aan. Inhoud: Koriander, Kardemom, Bergamot, Arborvitae (Levensboom), Marjorein, Lavendel, Sinaasappel, Cassia, Patchouli, gefractioneerde kokosolie.
 • Goed gevoel: "Hop, skip and a jump"
  €9,50
  Deze blend ondersteunt het plezier in leven te ervaren, en het positief te zien verlopen. Het geeft een helder en sprankelend gevoel, waardoor positiviteit een plek mag krijgen. Inhoud: Limoen, Citroengras, Marjorein, Arborvitae (Levensboom), Bergamot, Wintergroen, Sinaasappel, Ylang Ylang, Witte Spar, Wierook, Eucalyptus, gefractioneerde kokosolie.
 • Goed gevoel: "Here and now"
  €12,00
  Deze blend ondersteunt om in het hier en nu te zijn; je hoofd minder in verleden en toekomst te laten hangen. Het brengt je meer in je lichaam, geeft gevoel van dankbaarheid en waardering. Inhoud: Arborvitae (Levensboom), Patchouli, Salie, Geranium, Koriander, Eucalyptus, Rozemarijn, Witte Spar, Vetiver, Wierook, gefractioneerde kokosolie.
 • Goed gevoel: "In the flow"
  €15,00
  Deze blend ondersteunt om mee te bewegen op de natuurlijke flow van het leven. Het ondersteunt in vertrouwen en overgave. Tevens werkt de blend kalmerend, en is dus goed in te zetten bij bidden en meditatie. Inhoud: Rozemarijn, Geranium, Wintergroen, Tijm, Jeneverbes, Mirre, Helichrysum, Sandelhout, Ylang Ylang., gefractioneerde kokosolie
 • Hoop: "May flowers bloom"
  €13,50
  Deze blend ondersteunt tijdens de overgang van moeilijkheid naar mogelijkheid. Het helpt hoop in je hart te doen bloeien. Inhoud: Geranium, Lavendel, Bergamot, Sinaasappel, Ylang Ylang, Helichrysum, Tangerijn, Salie, gefractioneerde kokosolie.
 • Hoop: "Out of darkness"
  €11,00
  Deze blend ondersteunt gevoelens van hoop en 'licht aan het einde van de tunnel', wanneer je alle hoop en vertrouwen in het leven verloren hebt. Inhoud: Bergamot, Gember, Citroen, Pepermunt, Jeneverbes, Wierook, Eucalyptus, Salie, Ylang Ylang, Witte Spar, gefractioneerde kokosolie.
 • Hoop: "Patience"
  €13,00
  Deze blend ondersteunt om niet over alle kleine zaken die niet gaan zoals we willen gefrustreerd te raken; helpt het brein te kalmeren. Ondersteunt in gevoel van blijdschap, vergeving, 'go with the flow', genieten van de kleine dingen. Inhoud: Arborvitae (Levensboom), Zwarte Peper, Koriander, Mirre, Wintergroen, Tijm, Patchouli, Limoen, Grapefruit, Cypress, Kardemom, gefractioneerde kokosolie.
Essentiële oliën DoTerra®

DoTerra® is de grootste leverancier van essentiële oliën. De oliën zijn 100% natuurlijk en puur, en worden wereldwijd gewonnen. DoTerra zet zich daarbij in voor ondersteuning van de lokale bevolking en boeren die het plantaardige materiaal winnen.

Onderstaande prijzen zijn excl. verzendkosten.

 • DoTerra-Beginnerstrio-5-ml
  Beginner's Trio
  €55
  Beginner's Trio: Lemon, Lavender, Peppermint. Elk flesje bevat 15ml essentiële olie.
 • essentialaromaticskit
  Essential Aromatics set
  €250
  De gehele collectie van blends door DoTerra op het gebied van emotionele ondersteuning. Bevat Motivate, Cheer, Peace, Forgive, Console, Passion. Elk flesje bevat 5ml essentiële oliën. Geleverd in paarse casette, zie afbeelding.
 • familyessentialskit
  Family Essentials set
  €169
  De meest essentiële set essentiële oliën van DoTerra om in te zetten in je dagelijks leven (evt. binnen het gezin). Bevat Lemon, Oregano, Peppermint, DeepBlue (blend), Melaleuca (Teatree), Breathe (blend), DigestZen (blend), OnGuard (blend), Lavender, Frankincense. Elk flesje bevat 5ml essentiële olie. Geleverd in groene casette, zie afbeelding.
 • yogasite
  Yoga Collection
  €77,33